Hexoral aerosol

Hexoral aerosol

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Pfizer
23,50 lei 26,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770 252 887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0745 837 280 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Indicatii


Inflamaţii şi infecţii buco-faringiene, ca adjuvant local al tratamentului cu antibiotice în bolile severe oro-faringiene (febrile sau supurative) şi în amigdalite; angine (de exemplu, angina ulceroasă Plaut-Vincent); faringite; gingivite şi hemoragii gingivale; periodontopatii (afecţiuni periodontale şi simptomele consecutive ale acestora); stomatite şi glosite; afte (pentru prevenirea suprainfecţiilor); infecţia alveolelor dentare după extracţii dentare; micoze oro-faringiene, în special candidoze; înainte şi după intervenţiile chirurgicale oro-faringiene; igiena orală în cazul bolilor sistemice; combaterea halenei, în special în cazul tumorilor însoţite de descompunere tisulară la nivel oro-faringian. Hexoral® mai poate fi folosit ca adjuvant în tratamentul răcelilor.

Mod de Prezentare si Compozitie


Substanţa activă este hexetidina. 100 ml aerosol (soluţie) pentru administrare bucală şi faringiană conţin 200 mg hexetidină şi excipienţi: zaharină sodică, acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu, glicerol, macrogol lauril eter, aromă de mentă, apă purificată, azot.

Substanţa activă este hexetidina. 100 ml aerosol (soluţie) pentru administrare bucală şi faringiană conţin 200 mg hexetidină şi excipienţi: zaharină sodică, acid citric monohidrat, hidroxid de sodiu, glicerol, macrogol lauril eter, aromă de mentă, apă purificată, azot.

Contraindicatii


Nu luaţi Hexoral® dacă sunteţi alergic la oricare dintre componenţii produsului menţionaţi mai sus. Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, solicitaţi sfatul medicului înainte de a începe tratamentul cu Hexoral®.

Mod de Administrare


Adulţi şi copii cu vârsta peste 6 ani
O doză terapeutică de Hexoral® corespunde pulverizării aerosolului timp de 1 - 2 secunde în cavitatea bucală sau faringe.
Dacă nu există alte recomandări, se administrează o doză terapeutică de două ori pe zi, preferabil dimineaţa şi seara, după mese; la nevoie, doza se poate creşte.
Hexetidina aderă de mucoase, ceea ce duce la un efect pe termen lung. De aceea, se recomandă administrarea după mese.
Aerosolul se pulverizează la nivelul oro-faringelui. Se vor respecta următoarele instrucţiuni:
Sistemul de pulverizare se fixează în orificiul corespunzător din vârful flaconului, prin exercitarea unei presiuni uşoare. Vârful sistemului de pulverizare se ţine la distanţă de corp.
Vârful sistemului de pulverizare se introduce în cavitatea bucală şi se orientează spre zona afectată, conform figurilor din prospectul pentru pacient. Întotdeauna, în timpul pulverizării, flaconul se menţine în poziţie verticală.
Se pulverizează cantitatea necesară de Hexoral®, ţinând apăsat capul flaconului timp de 1-2 secunde. În timpul acestei manevre nu se respiră.
Pentru detalii privind administrarea, a se vedea şi figurile de la sfârşitul prospectului.
Durata tratamentului nu trebuie să depăşească 10 zile consecutive.
Copii între 3 şi 6 ani
La această categorie de vârstă se recomandă doze mai mici decât la adulţi; tratamentul se va face sub supraveghere medicală.
Copii sub 3 ani
Tratamentul cu Hexoral® nu este indicat.
Vârstnici
Se recomandă aceleaşi doze ca la adulţi.
Afecţiuni hepatice sau renale
Nu este necesară ajustarea dozelor la aceste categorii de pacienţi.

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...