Herbion lichen de piatra 6 mg/ml x150 ml

Herbion lichen de piatra 6 mg/ml x150 ml

  • Produsul este La comanda
  • Producator: KRKA
19,80 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770 252 887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0745 837 280 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Herbion lichen de piatră 6 mg/ml sirop Cetraria islandica tallus extractum spissum 

Citiţi cu atenţie şi în întregime acest prospect înainte de a începe să utilizaţi acest medicament, deoarece conţine informaţii importante pentru dumneavoastră. Utilizaţi întotdeauna acest medicament conform indicaţiilor din acest prospect sau indicaţiilor medicului dumneavoastră sau farmacistului. - Păstraţi acest prospect. S-ar putea să fie necesar să-l recitiţi. 
- Întrebaţi farmacistul dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii sau recomandări. 
- Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect. 

 Este un medicament pe bază de plante: medicinale cu utilizare tradiţională care se foloseşte -exclusiv pe baza utilizării îndelungate- pentru - tuse uscată, iritativă, - inflamaţii uşoare ale tractului respirator superior şi iritaţia mucoasei gurii şi gâtului, incluzând răguşeală şi dureri în gât. Extractul de lichen de piatră sirop conţine cantităţi mari de mucilagii hidrosolubile, care acoperă, protejează şi hidratează mucoasa gurii şi gâtului, ameliorând iritaţia şi tusea uscată. 

2. Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Herbion lichen de piatră sirop 
Nu utilizaţi Herbion lichen de piatră sirop: - dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
Atenţionări şi precauţii - dacă aveţi dificultăţi respiratorii, febră, tuse cronică, răguşeală sau apare spută cu sânge, consultaţi imediat medicul dumneavoastră. - dacă afecţiunea nu se ameliorează după 5 zile de tratament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. 

 Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă utilizaţi, aţi utilizat recent sau s-ar putea să utilizaţi orice alte medicamente. Despre Herbion lichen de piatră sirop se ştie că nu afectează efectele altor medicamente. Herbion lichen de piatră sirop împreună cu alimente, băuturi şi alcool Vi se recomandă să consumaţi cantităţi mari de ceai sau alte lichide calde când luaţi Herbion lichen de piatră sirop, dar nu imediat după utilizarea medicamentului. Sarcina, alăptarea şi fertilitatea Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţivă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Herbion lichen de piatră sirop nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării deoarece nu există suficiente date clinice privind utilizarea lichenului de piatră la femeile gravide şi mamele care alăptează. Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Despre Herbion lichen de piatră sirop se ştie că nu afectează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Herbion lichen de piatră sirop conţine sorbitol. Herbion lichen de piatră sirop conţine sorbitol.

  Dacă medicul dumneavoastră v-a spus că aveţi intoleranţă la unele glucide, întrebaţi medicul înainte de a utiliza acest medicament. Acest medicament conţine cantităţi reduse de alcool etilic, sub 100 mg per doză. 

Cum să utilizaţi Herbion lichen de piatră sirop Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur. 

Doza recomandată pentru adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 16 ani: 15 ml sirop, de 4 ori pe zi. 
Doza recomandată pentru copii cu vârsta de 10 până la 16 ani: 10 ml sirop de 4 ori pe zi. 
Doza recomandată pentru copii cu vârsta de 4 până la 10 ani: 5 ml sirop de 4 ori pe zi. 
Doza recomandată pentru copii cu vârsta de 1 până la 4 ani: 2,5 ml sirop de 4 ori pe zi. 
Nu trebuie să mâncaţi sau să consumaţi lichide imediat după administrarea Herbion lichen de piatră sirop, deoarece medicamentul poate fi îndepărtat de pe mucoasa orală şi faringiană prea devreme. Durata tratamentului depinde de cauza şi severitatea afecţiunii şi tratamentul poate continua pentru o perioadă de timp mai lungă. Vi se recomandă administrarea medicamentului câteva zile după dispariţia semnelor clinice ale bolii.
Flaconul trebuie bine agitat înainte de utilizare. 
Dacă utilizaţi mai mult Herbion lichen de piatră sirop decât trebuie Nu trebuie luate doze mai mari decât cele recomandate. 


150 ml

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...

Produse asemanatoare