Hepatic stem 30cps

Hepatic stem 30cps

25,81 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770 252 887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0745 837 280 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Descriere generala

Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Ciocoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.

Contribuie la:

 • stimularea producţiei de celule stem adulte

  • stimulează producţia de celule stem din măduva spinării, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului

 • scăderea nivelului transaminazelor

  • contribuie la întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice

 • foritificarea şi modularea sistemului imunitar

  • stimulează producerea de interferon

  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală

 • drenor hepato-biliar

 • protejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool

 • menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare

Indicaţii (în baza studiilor ştiințifice recunoscute internaţional)

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

 • hepatita virala A

 • hepatita virala B

 • hepatita virala C

 • hepatita la alcoolici

 • steatoză hepatică

 • hepatite evolutive în general

Extractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.

Alga AFA, stimulând producţia de celule stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutând în acest mod atât funcţiile stomacului, cât şi pancreasului şi, mai ales, ficatului.

Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de celule stem, acestea având proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman.

Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort.

Spirulina protejează ficatul şi previne deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutând la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului.

Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Alga AFA (Aphanizomenon phlos-aquae) ………….………………… 87 mg

 • Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1…………………….……87 mg

 • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1………………..……………87 mg

 • Anghinare (Cynara scolymus) ……………………….…...……………26 mg

 • Cicoare (Cichorium intybus) ………………………….……………….26 mg

 • Spirulină (Spirulina maxima) …………………………………………..17 mg

 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) …………..........................…………17 mg

Administrare: de regulă, se iau câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precauţii: a se administra cu prudenţă copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează

Contraindicaţii: edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicaţie antihipertensivă, diuretice.


NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...

Produse asemanatoare

Silimarina Forte Silimarina Forte

18,00 lei

Carosil 40cpr Carosil 40cpr

14,51 lei

Sargenor Sargenor

38,90 lei 42,90 lei

Gaviscon Mentol x 12 plicuri Gaviscon Mentol x 12 plicuri

25,57 lei 27,92 lei

Lagosa Lagosa

28,98 lei