Beres Drops Plus x30 ml

Beres Drops Plus x30 ml

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Beres
22,80 lei 24,95 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Digi 0770 252 887 Vodafone 0727 515 368 Comenzi prin email
Orange 0745 837 280 Cosmote 0766 454 849 suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei si beneficiezi de transport gratuit in toata tara !

afla mai multe

Descrierea produsului

Beres Drops Plus x30 ml


Doze şi mod de administrare
Profilactic
- pacienţi cu greutate între 10 şi 20 kg: 2x 5 picături zilnic,
- pacienţi cu greutate între 20 şi 40 kg: 2 x 10 picături zilnic,
- pacienţi cu greutate peste 40 kg: 2 x 20 picături zilnic.
Terapie adjuvantă:
- pacienţi cu greutate între 10 şi 20 kg: 2x 10 picături zilnic,
- pacienţi cu greutate între 20 şi 40 kg: 2 x 20 picături zilnic,
- pacienţi cu greutate peste 40 kg: 3 x 20 picături zilnic.
Se recomandă administrarea preparatului în timpul mesei, cu cel puţin 50 ml de lichid (de exemplu: apă, suc de fructe, ceai), însoţit de preferinţă de vitamina C 50 mg care determină o mai bună absorbţie a substanţelor minerale. În scop profilactic, preparatul trebuie administrat minim 6 săptămâni pentru a fi eficace. Eficacitatea se menţine prin administrarea picăturilor orale pe toată durata perioadei critice (de exemplu: în timpul iernii, când riscul răcelii sau îmbolnăvirii de gripă este mult mai mare), în cazul terapiei adjuvante preparatul poate fi administrat fără întrerupere până la dispariţia simptomelor bolii. Tratamentul poate fi reluat dacă simptomele reapar. În cazul pacienţilor neoplazici durata tratamentului va fi individualizată de la caz la caz în funcţie de starea pacienţilor şi schema terapeutică de bază.

flacon 30 ml

Interactiuni


Interacţiuni
Se recomandă o pauză de cel puţin o oră între administrarea Beres Drops Plus şi a altor medicamente. Beres Drops Plus nu trebuie administrat concomitent cu alte preparate ce conţin oligoelemente pentru a evita apariţia supradozajului acestora şi a unor reacţii adverse.
Atenţionări speciale:La copii cu greutate cuprinsă între 10 şi 20 kg Beres Drops Plus se va administra numai la recomandarea medicului pediatru.
Sarcina şi alăptarea:Beres Drops Plus se administrează în perioada de sarcină şi alăptare numai la recomandarea medicului.
Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje:Beres Drops Plus nu are nici o influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Indicatii


Beres Drops Plus x30 ml contine minerale si microelemente indispensabile din punct de vedere fiziologic, care sunt legate de molecule organice, previne si trateaza bolile cauzate de deficienta acestor elemente si are efect imunomodulator.
Indicaţii terapeutice:
- Menţinerea şi refacerea rezistenţei organismului, adjuvantîn stările de răceală sau gripă şi convalescenţa acestora, perioade de efort fizic intens;
- Prevenirea şi tratarea malnutriţiei (lipsă de aport, diete de slăbire, vegetarieni);
- Prevenirea şi tratarea asteniei, fatigabilităţii, anorexiei, insomniei;
- Adjuvant în convalescenţa şi recuperarea postoperatorie;
- Adjuvant în tratamentul neoplaziilor (asociatterapiei postoperatorii cu citostatice);
- Adjuvant în bolile osteo-articulare.

Compozitie si Mod de Prezentare


Un ml picături orale, soluţie (echivalent cu 18 picături) conţine: molibden 0,19 mg (sub formă de molibdat de amoniu tetrahidrat 0,35 mg), vanadiu 0,12 mg (sub formă de vanadat de amoniu 0,28 mg), bor 0,10 mg (sub formă de acid boric 0,60 mg), cobalt 0,025 mg (sub formă de clorură de cobalt (II) hexahidrat 0,10 mg), cupru 0,25 mg (sub formă de sulfat de cupru (II) pentahidrat 1,00 mg), fier 2,00 mg (sub formă de sulfat de fier (II) heptahidrat 10 mg), magneziu 0,40 mg (sub formă de sulfat de magneziu heptahidrat 4,10 mg), mangan 0,31 mg (sub formă de sulfat de mangan monohidrat 0,94 mg), nichel 0,11 mg (sub formă de sulfat de nichel (II) hexahidrat 0,49 mg), fluor 0,09 mg (sub formă de fluorură de sodiu 0,20 mg) şi zinc 1,14 mg (sub formă de sulfat de zinc heptahidrat 5,00 mg) şi excipienţi: glicerol 87%, edetat disodic dihidrat, glicină, acid succinic, acid ascorbic, acid tartric, tartrat de potasiu şi sodiu tetrahidrat, acid sulfuric 96%, apă purificată.

Contraindicatii


- Hipersensibilitate la substanţele active sau la oricare dintre excipienţi,
- Insuficienţă renală severă,
- Perturbări ale metabolismului cuprului şi fierului (Boala Wilson, hemocromatoză, hemosideroză),
- Copii cu greutatea sub 10 kg.
Precauţii:Nu este recomandată administrarea Beres Drops Plus cu lapte sau cafea, deoarece acestea pot diminua absorbţia substanţelor active, în amestec cu unele ceaiuri, soluţia poate deveni închisă la culoare dar acest fapt nu îi modifică proprietăţile.

NOTA: Fotografia prezentata are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsul din magazin. Specificatiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte. Cu toate acestea este posibil ca unele specificatii sa le fi omis, sa nu ne fie cunoscute sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...